VISA TOPPMENY

Tusen tack!

Den 7 – 8 mars 2014 skrivs in i Gummifabrikens moderna historia. Datumen står för startskottet i Värnamo kommuns satsning kring ungdomar, kultur, entreprenörskap, möten, kreativitet, innovation och framtid.

En lyckad ungdomskväll den 7 mars med cirka 400 besökare och en välbesökt invigning den 8 mars med cirka 3 000 besökare, hade inte varit möjligt att genomföra utan vår engagerade personal och alla entusiastiska medverkande. Både besökare och personal har uttryckt vilka fantastiska studenter vi har på Campus Värnamo. Med ett leende på läpparna och ett stort engagemang visade ni besökarna de verksamheter vi alla är stolta över i Gummifabriken. Tusen tack till er alla. Ni har verkligen stått för det ”goda värdskapet”.

Vi vill också tacka våra sponsorer: Värnamo Energi, Spelarena i Jönköping, Stigs café och bageri, Coop och Ica Kvantum.

Vårt mål med invigningen var att den skulle överraska, överträffa och överväldiga. Vi hoppas att ni som besökte Gummifabriken kände detta. Tack för att ni kom och ville dela vår glädje!


Verksamhetsledningen i Gummifabriken och VKI AB

Nyhetsarkivet

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.