VISA TOPPMENY

Välkommen till en vecka med TED

TED MINT är officiellt igång på Campus Värnamo och Gummifabriken. Här kan du genom bilder följa TED-veckan och studenternas resa med detta projekt.

I år är det Thule som är uppdragsgivare åt projektet där Tekniker, Ekonomer och Designers,TED får arbeta tillsammans kring ett projekt som Thule vill ha hjälp med.

Jag vill veta mer om TED MINT som projekt!länk till annan webbplats


Söndag 26 oktober

Inför en intensiv arbetsvecka som TED-projektet är fick studenterna mjukstarta med en Sight Seeingtur i Värnamo och delar av regionen. De fick bland annat besöka Apladalen, High Chaparall, Bruno Mathsson Center, och Töllstorps industrimuseum. Se bilder nedan.

Måndag 27 oktober
TED-veckan är officiellt igång i Gummifabriken. Veckan startades upp med en gruppfotografering som följdes av en presentation av TED MINT i Gislowsalen, Gummifabrikens stora hörsal.

På agendan står det gruppfotografering, introduktion av TED MINT som projekt, presentation av Värnamo, problemlösning av uppgift 1, och uppgift 2 som Thule har tagit fram som uppdragsgivare, samt Teamwork.

Tisdag 28 oktober
Grupperna arbetar för fullt med produktutveckling och framtagning av en hållbar lösning på den uppgift som de har mottagit av Thule. De produktutvecklar för fullt i sina team, vilket bilderna nedan bevisar. Det är fulla tavlor i hela Gummifabriken med deras kreativa tankar och idéer. Det är också prototypframtagning i grupprummen och tilldelade arbetsytorna som studenterna har fått ta del av i de orenoverade delarna av fabriken. Jobba, jobba, och jobba står det på dagens agenda.

Nyhetsarkivet

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.