VISA TOPPMENY

Läs veckans rubriker

Varje vecka kan du läsa vårt veckobrev från Gummifabriken som belyser aktiviteter och händelser som har skett eller som kommer att ske på Gummifabriken i Värnamo. Denna vecka berättar vi om...
...föreläsningen med fokus på affärsnätverk och den kommande inspirationsföreläsningen "Death by powerpoint", Tema Karriär för UF-företagare, Ledarforum för Värnamo kommun, och Informationskväll kring utbildningen Förskollärare för pedagogiskt verksamma.

Inspirationsföreläsning - 3 november

Mingel- och nätverksexperten Sophia Sundberg besökte Värnamo Näringsliv (VNAB) och Gummifabriken den 3 november. Föredraget var den avslutande aktiviteten i projektet Dubbelt Upp, men det var även ett trettiotal andra företag som tog tillfället i akt och besökte detta föredrag för att inspireras till att bli bättre på att skapa affärer genom nätverk. 


Efter föredraget fick deltagarna en rundvandring på Gummifabriken av kulturchef Monica Lembke. En rundvandring som för många gav en helt ny bild av det fantastiska kulturarv som Gummifabriken är. Kvällen avslutades med professionellt mingel och god mat, berättar Camilla Saarinen, projektledare för VNAB:s Dubbelt Upp.


Tema Karriär - 5 november

UF-företagarna från Finnvedens Gymnasium och ekonomiprogrammet besökte Gummifabriken i onsdags den 5 november för andra gången med Tema Karriär. Denna gång var det dags för företagspresentationer med opponering, samt föreläsning om hur det är att plugga på universitet. Vilka härliga ungdomar!Ledarforum - 6 november

Under torsdagsförmiddagen den 6 november var det fokus på kompetensutveckling för kommunens chefer och ledare. En dag med Värnamo kommuns ledarvärderingar och värdegrund, föreläsning kring Transformativt ledarskap med interaktivitet från Todaysmeet.com samt avrundning med IT-nytt. 


Informationskväll - 10 november

Idag den 10 november är det fullsatt i hörsalen Gislow då Campus Värnamo tillsammans med Värnamo kommun och Högskolan i Borås håller i en informationskväll kring utbildningen Förskollärare för pedagogiskt verksamma. Det är en informationskväll om denna högskoleutbildning som kommer att starta för andra gången under hösten 2015 på Campus Värnamo. 


Verksamhetschef Gummifabriken

Ansökningstiden går ut idag måndagen den 10 november. 

Klicka här för att komma till rekryteringsannonsen.


Death By Powerpoint - 11 november

Detta är seminariet som tar revansch på det fantastiska hjälpmedlet Powerpoint. I en timme tar David Phillips med sig deltagarna från Värnamo kommun på en underhållande och fascinerande kunskapsresa genom de kognitiva grundvallarna som ska styra en Powerpoint. I samband med denna inspirationsföreläsning kommer också Värnamo kommun att presentera sin grafiska profil.


Marknadsförare
Jennie Norberg
Mobil: 0730-21 21 35
E-post: klicka här

Nyhetsarkivet

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.