VISA TOPPMENY

Skärteknikcentrum genomför Testledarutbildning

Vart tredje år uppgraderar vi hela valideringssystemet och 26-27 november är det dags för den första testledarutbildningen i CNCTeknik2014. Testledarna är yrkesverksamma inom branschen eller som yrkeslärare. Skärteknikcentrums modell för validering av yrkeskompetens inom den skärande bearbetningsbranschen (CNCTeknik2014) bygger på tre olika nivåer: grönt, blått och svart certifikat.


Det finns 73 Testcenter runt om i landet med sammanlagt 114 testledare som validerar medarbetare från företag, individer i arbetsmarknadsutbildning och även ungdomar på industritekniska programmet. För att bli godkänd som testledare måste man gå igenom och klara proven i vår testledarutbildning. Utbildningen omfattar testledarrollen och ger behörighet att verka som testledare vid validering och certifiering på den nivå man själv är certifierad.


De som kommer hit för utbildningen kommer från hela landet och det är roligt att välkomna dem hit till Gummifabriken i Värnamo!


Skärteknikcentrum Sverige ABlänk till annan webbplats

VD

Ingegerd Green
Telefon: 070-673 00 08
E-post: ingegerd@sktc.se

Nyhetsarkivet

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.