VISA TOPPMENY

Läs veckans rubriker

I december bjuder HEIDENHAIN in till seminarium och öppet hus på Gummifabriken, och UF-företaget Donate UF arrangerar ett välgörenhetsLAN, där vinsten går till Barncancerfonden.

Öppet hus HEIDENHAIN - 04 december

Välkommen till HEIDENHAIN seminarium och öppet hus på Gummifabriken torsdagen den 4 december. Klockan 10, 12 och 14.00 presenterar de styrsystem, mätsystem, skalor och vinkelgivare, utbildning, reservdelar och utbytessystem. Servicetekniker och säljare finns på plats hela dagen och en enklare lunch serveras klockan 12.50.


Tid: 4 dec 09.00-16.30

Plats: Väveriet, Plan 3 Gummifabriken i Värnamo

Föranmäl dig till sales@heidenhain.se

Mer information:Inbjudan och programpunkter

PDF

HEIDENHAIN Scandinavia ABlänk till annan webbplats hälsar alla välkommna!VälgörenhetsLAN - 12 december

12-14 december anordnar UF-företaget Donate UF ett VälgörenhetsLAN för vänner och skolkamrater på Gummifabriken i Värnamo. 90 % av vinsten går till Barncancerfonden.


Damir Durmic, Dino Karac Lukic och Jakob Nordström läser tredje året av Teknikprogrammet på Finnvedens Gymnasium i Värnamo. Tillsammans har de bildat Donate UF med syfte att hjälpa andra.


”Vårt företag är en möjlighet för oss att göra någonting bra och vi har alltid velat donera pengar. Först hade vi en idé om en välgörenhetsjogging, men kom på att vi inte själva gillar att jogga och det kunde bli svårt att sälja in det bland våra vänner och skolklasser. Vi vill ju samtidigt göra någonting kul för dem. Därför valde vi att satsa på LAN istället.”


”Vi har varit i kontakt med arrangören för LAN-partyt Dreamhack, och spelutvecklarna Valve Corporation och Riot Games, för att samla på oss information om turneringar och tillvägagångssätt.”


För att gå igenom de praktiska detaljerna inför arrangemanget besökte de Gummifabriken.


”Vi valde Gummifabriken för att det är en samlingspunkt, vi har varit här tidigare och visste att de ville hjälpa oss. Det är fräscht och ser bra ut, så då hörde vi av oss till Erik som är Mötesorganisatör på Gummifabriken för att boka.”


”Det är också flera i vår klass som varit här på 3D-café och sagt att det var bra. De sa att det fanns ett pingisbord här som vi kanske kunde använda. Själva har vi varit här två gånger tidigare. En gång med klassen för att träffa Campus Värnamo och en gång tillsammans med andra UF-företagare som Kickoff.”


Donate UF har sålt 25 biljetter till Lanet och kommer att sälja några till. De har valt att samarbeta med två andra UF-företag, Gameaid UF som bidrar med turneringar i exempelvis Defense of the Ancients, mer känt som DotA, samt Finnveden Godis UF som säljer godis och läsk under arrangemanget. Lanet pågår i totalt 48 timmar.


Som nästa steg vill Donate UF locka en känd komiker till Värnamo. De har varit i kontakt med komikern Soran Ismail, men de kommer att vänta med att gå vidare tills efter lanet.


Marknadsförare
Jennie Norberg
Mobil: 0730-21 21 35
E-post: klicka här

Nyhetsarkivet

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.