VISA TOPPMENY

Läs veckans rubriker

Gummifabrikens Teknikcenter har öppnat anmälan för vårens fritidsaktiviteter och sportlovsaktiviteter.
Den 4 mars anordnas en jobbmässa vid namn Jobb GPS på Arken i Värnamo, i samband med mässan bjuder Campus Värnamo in till öppet hus. En del aktiviteter från mässan kommer att ske på Gummifabriken.

Fritidsaktiviteter på Gummifabrikens Teknikcenter

Gummifabrikens Teknikcenter har öppnat anmälan till fritidskurserna som anordnas via KomTek Värnamo i vår. Elever i årskurs 6-9 kan anmäla sig till: Producera din egen film och Skapa med 3D-teknik. Elever i årskurs 3-6 kan anmäla sig till: Löd så det lyser. Jag vill veta mer...


Sportlov på Gummifabrikens Teknikcenter

9-10 februari erbjuder KomTek Värnamo aktiviteter för barn och ungdomar i årskurs 3-9 i Gummifabrikens Teknikcenter.


Pyssla, pimpa och löd

Sportlovsaktiviteten för årskurs 3, 4 och 5. Scrapbooking Gör kort till alla hjärtans dag Fixa en egen smygläsningslampa Lär dig att löda och se vad du kan göra Skriv i luften med en 3D-penna Bokvikningspyssla. 


25 deltagare per dag. Tid: 09.00-12.00

Kostnad: 50 kr som betalas kontant vid ankomst. Jag vill veta mer...


Robotdraget

Sportlovsaktiviteten för årskurs 6, 7, 8 och 9. Bygg, programmera och tävla med de senaste Legorobotarna, Lego® Mindstorms® Education Ev3 Bygginstruktioner, programmeringshjälp och små uppdrag finns på plats Vi kommer att filma robotarna och framstegen de gör under dagen.


Antalet platser är begränsat, och vi kör en grupp om dagen.

Först till kvarn gäller. Kostnad: 50 kr som betalas kontant vid ankomst. Jag vill veta mer...


Jobbmässa den 4 mars i Värnamo

Välkommen till Arken den 4 mars. Möt arbetsgivare med lediga jobb face-to-face! Här träffar du som söker arbete eller är på väg att välja utbildningsinriktning, arbetsgivare med rekryteringsbehov.


Här får du möjlighet att träffa lokala och internationella arbetsgivare för att bilda dig en uppfattning om vilka möjligheter som finns på arbetsmarknaden just nu och i framtiden.


Som arbetsgivare får du möjlighet att beskriva vad det innebär att vara anställd hos just dig, och ge en bild av din arbetsplats och dig själv som arbetsgivare. - Jag vill veta mer om Jobb GPSlänk till annan webbplats...


I samband med mässan bjuder Campus Värnamo in till öppet hus på Gummifabriken. En del av aktiviteterna inom JobbGPS, exempelvis företag som erbjuder speeddating för arbetssökande kommer att ske på Gummifabriken. Det går en Hop-On Hop- Off buss mellan Gummifabriken och Jobbmässan denna dag.


Besök Campus Värnamo - Öppet hus den 4 mars

Välkommen att besöka Campus Värnamo den 4 mars, en dag för dig som är nyfiken på våra utbildningar. Drop-In mellan 09.00-16.30, samt informationskväll klockan 18:00. Under drop-in erbjuder vi stationer i hela Gummifabriken.


Du får möjlighet att träffa studenter, se Campus Värnamos nya lokaler och ta del av information kring utbildningarna: 3D-Teknik, Butikschef 2 år & 3 år, Fastighetsingenjör, Förskollärare för pedagogiskt verksamma, Produktionsutveckling, Tandsköterska, Verktygsmakare och Webbutvecklare.NET.

- Jag vill veta mer om Öppet hus...


Marknadsförare
Jennie Norberg
Mobil: 0730-21 21 35
E-post: klicka här

Nyhetsarkivet

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.