VISA TOPPMENY

En kväll på Gummifabriken med aktiviteter för hela familjen

Den 24 april bjuder vi in till en kväll på Gummifabriken. Vår tillfälliga biograf sänder barn- och ungdomsfilm och på musikscenen står framtidens artister. I ”Framtidens kiosk” finns det popcorn, dricka, kaffe och fika till försäljning.

Programmet för kvällen på GummifabrikenPDF


Gummifabrikens Teknikcenter står för kul teknik med fartfyllda och roliga aktiviteter under kvällen. Kulturskolan bjuder på sång och musikinslag i programmet tillsammans med musikföreningar, ungdomsföreningar och studieförbund. På plats har vi också Vandalorum och Smålands konstarkiv.


Vill du utmana både kropp och sinne föreslår vi pingisturnering eller en personlig utmaning mot schackklubben. Bokbussen står redo utanför entrén och det digitala biblioteket är öppet.


En försmak på Gummifabriken 2017.,

När Gummifabriken står färdigt kommer huset att erbjuda Svenska Bio med tre biosalonger och cirka 330 platser, Värnamo stadsbibliotek, Auditorium för 400 besökare, Livescen för 500 stående, Restaurang, Studentcafé, ytterligare kontorsutrymmen, samt större och nya lokaler för Gummifabrikens Teknikcenter.


Vill du veta mer om Gummifabriken?

Fastighetsägaren Värnamo Kommunala Industrifastigheter, MA-arkitekter, Värnamo kommun, Campus Värnamo, Kulturförvaltningen och Värnamo Näringsliv finns på plats för att berätta mer om huset.


Programkoordinator för kvällen är Cecilia Gustavsson, Kulturförvaltningen. Cecilia.p.gustavsson@varnamo.se

Datum: 24 april

Tid: 15:00 - 21:00

Plats: Gummifabriken i Värnamo

Nyhetsarkivet

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.