VISA TOPPMENY

Ett stort varmt tack

Ett stort varmt tack till alla som besökte och medverkade vid ”Kväll på Gummifabriken”. Det blev en lyckad kväll med över 600 besökare.

Så tack till Kulturskolan med fina uppträdanden, Monica Lembke som hade uppskattade visningar, ”Gummigubbarna” som upplyste oss om Gummifabrikens historia. Daniel Ekbladh hade intressanta och välbesökta föredrag om sina fotografier, Bengt Staudes föredrag om färdigställandet av Gummifabriken som också väcker stort intresse och MA arkitekter som berättade om etapp 1 och 2 med sådan inlevelse. Gunnar Malmgård med sagostund och lyrik och Värnamo Näringsliv som representerades av Ulf Annvik utgjorde en del av helhetskonceptet. Sedan har vi Lyran med drillflickorna som spelade vackert och Värnamo Kammarkör sjöng så fint. Länets fristadsförfattare ”Julia” och Héctor” samt Region Jönköpings Län fanns här och Sergei Muchin från Jönköpings Läns Museum fanns också med under kvällen för att berätta om sina verksamheter. Även Vandalorum, Smålands Konstarkiv, Visit Värnamo, Wernamaten och Smålands Musik & Teater tackar vi för att ni ville vara med. På plats fanns också studieförbunden representerade av Bilda, ABF, Smålandsidrotten, Sensus och Studieförbundet Vuxenskolan och några av föreningarna som fanns här under kvällen var 331 Wernamo, Värnamo Blues & Rock och Schackklubben. Även ett tack till restaurangeleverna, Juicebaren och Framtidens Kiosk som såg till att besökarna slapp gå hungriga. Sist men inte minst ett stort tack till alla er som jobbade under kvällen, som värdar, vaktmästare eller med annat från Campus Värnamo, Teknikcenter, Kulturförvaltning och Kulturnämnd.


Nyhetsarkivet

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.