VISA TOPPMENY

Fabrikens nya ledning

Nu finns det en Gummifabriksavdelning med ansvar för verksamheten i huset. Under gårdagen tillträde Tobias Hörnquist som Verksamhetschef på Gummifabriken i Värnamo. Tobias inleder sin första vecka med att, tillsammans med Jennie Norberg och Erik Samuelsson, starta upp den nya avdelningen som ska ansvara för drift, kommunikation och större aktiviteter i Gummifabriken.

Rollerna har renodlats och ansvaret för aktiviteterna i huset har tagits över av den nya avdelningen. Fastighetsägaren VKIAB fokuserar på ombyggnationen av Gummifabriken och den nya avdelningen sätter fart på arbetet med sikte på juni 2017 då Gummifabriken är en 20 000 kvm stor mötesplats i Värnamo.


- Vår uppgift är att ansvara för drift, kommunikation och större aktiviteter i huset, samt bokning och uthyrning av vissa kontor och lokaler. Vi kommer att jobba mycket med samverkan för att få verksamheterna i Gummifabriken att genomföra aktiviteter tillsammans för ett mervärde. Vår ambition är att bjuda in till Gummifabriken och öka samverkan även med det lokala förenings- och näringslivet, säger en entusiastisk Tobias.


Erik Samuelsson, Jennie Norberg och Tobias Hörnquist.

Nyhetsarkivet

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.