VISA TOPPMENY

Ny i teamet - Administratör & Mötesvärdinna

Gummifabriken förstärker teamet med Karmen Granat from 1/10 2015.
Varmt välkommen Karmen!

Karmen Granat tillträder tjänsten som Administratör & Mötesvärdinna för Gummifabriken i Värnamo. Karmen har 20 års erfarenhet av administration och mässutställningar. Karmen kommer närmast från Barn & Utbildningsnämnden, Värnamo kommun, närmare bestämt som skoladministratör på Vuxenutbildningen.

 

- Jag tycker om att jobba på arbetsplatser där utveckling är i fokus. Att få vara med när en ny verksamhet skapas känns oerhört stimulerande och jag hoppas att jag kommer att kunna bidra med min erfarenhet, berättar Karmen.

 

Född i Limmared och uppvuxen i Tranemo, tämligen okänt för många, men det ligger strax utanför den småländska gränsen till Västergötland. Efter en längre utlandsvistelse styrde hon och hennes man åter kosan mot Sverige. De hade planer på att starta ett eget företag letade de efter en region med bra företagarklimat. Valet föll på Värnamo, en lagom stor stad som också erbjuder det mesta vad det gäller skola och fritidsaktiviteter för barn.


- Jag är övertygad om att jag kommer att stortrivas på Gummifabriken, då jag redan träffat ’gänget’ som jag ska ingå i. Posititiva, prestigelösa och oerhört drivna människor, med fokus på att Gummifabriken ska bli en bra mötesplats för alla. Jag ser fram emot att få vara delaktig i detta, säger en glad Karmen.

 


Administratör & Mötesvärdinna
Karmen Granat

Tlfn: 0370-37 80 94
E-post: karmen.m.granat@varnamo.se

Nyhetsarkivet

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.