VISA TOPPMENY

Gummifabrikens invigning

Igår, onsdagen den 20 januari sammanstrålade Svenska Bio, Palmgrengruppen, Campus Värnamo, Värnamo Näringsliv, Kulturförvaltningen och Gummifabriksavdelningen för att diskutera gemensamma frågor, däribland invigning.

Det kvarstår nu ungefär ett och ett halvt år för Gummifabrikens ombyggnation och en dialog har nu inletts med verksamheterna, biografen, restaurangrestauratören och kommunen kring ett gemensamt invigningsdatum.

 

- Det känns fantastiskt att vi träffades allihop och fick diskutera gemensamma frågor. Nu börjar planeringen för att sy ihop ett riktigt bra utbud för hösten 2017. Nu är bollen definitivt i rullning för det gemensamma innehållet, säger Tobias Hörnquist, Verksamhetschef Gummifabriken.

 

30 juni 2017 beräknas Gummifabrikens andra etapp stå färdig. Alla är överens om en gemensam invigning med ett brett utbud för alla åldrar, och just nu förs diskussioner om en invigningsvecka. Inom kort ska exakta datum fastställas och kommuniceras ut.

Nyhetsarkivet

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.