VISA TOPPMENY

Framtidsmässan Jobbgps

Besök framtidsmässan JobbGPS 9 mars 2016 – en mötesplats för företag, arbetssökande, gymnasieelever, studenter och eftergymnasiala utbildningsaktörer i Gnosjöregionen. Här finns även regionala och internationella utställare. Intressanta föreläsningar varvas med möjligheter till speed-dejtingintervjuer. Campus Värnamo har Öppet Hus. I år bjuds speciellt in regionala företag och utbildningsaktörer.

JobbGPS drivs av Arbetsförmedlingen. År 2016 hjälper Business Gnosjöregion AB och Teknikcollege Västra Småland till att bjuda in regionala företag och utbildningsaktörer.

 

Tid: Onsdag 9 mars kl 10:00-16:00

Plats: Gummifabriken (ingång från baksidan mot järnvägen)

www.jobbgps.selänk till annan webbplats

 

JobbGPS är en mötesplats för arbetssökande och företag. Målet med mässan är att visa vägen till arbete och att ge ungdomar och arbetssökande en bild av vilka arbetsmöjligheter som finns.

Vi vill att besökarna till mässan, arbetssökande, studenter och elever, ska få en möjlighet att träffa sin framtida arbetsgivare på mässan eller få veta vilken utbildning han/hon behöver skaffa sig för att få en anställning. Här bokar du monterplats på JobbGPSlänk till annan webbplats

Kalender

Ansvariga


Webb: Adam Bengtsson
Sidinnehåll: Jennie Norberg

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.