VISA TOPPMENY

Enade kring datum för invigning

Svenska Bio, Palmgrengruppen, Värnamo kommun, Campus Värnamo, Värnamo Näringsliv, och Kulturförvaltningen har träffats och enats om datum för invigningen av Gummifabriken. Invigningen sträcker sig från fredagen den 15 september till och med söndagen den 24 september 2017.

- Det känns fantastiskt att vi har ett datum. Jag tror att vi alla ser fram emot att få se och ta del av slutprodukten. Vi möter dagligen ett stort intresse för Gummifabriken, därför ska det bli extra roligt att få öppna upp dörrarna till huset i sin helhet, säger en stolt Tobias Hörnquist.

 

För att öppna upp och sprida aktivitet över tid kommer hyresgästerna i Gummifabriken att inviga respektive verksamhet efterhand som de flyttar in. Sedan samlas alla för att delta i den gemensamma invigningsveckan.

Under den gemensamma invigningsveckan är tanken att alla hyresgäster och verksamheter i Gummifabriken ska delta på olika sätt. Tillsammans med intresserade aktörer ska Värnamo bjudas in till en vecka med aktiviteter som visar på husets alla möjligheter, och upplevelser för alla åldrar.

 

- När invigningsveckan infaller har huset varit i drift över sommaren, studenterna på Campus Värnamo har kommit på plats och respektive hyresgäst har öppnat upp sina dörrar. Dessutom har Värnamodagarna värmt upp staden, så sensommaren i september är en riktigt bra tid för invigningen, avslutar Jennie Norberg.

Nyhetsarkivet

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.