VISA TOPPMENY

Vi välkomnar Samuel "Zyppe" Martinsson till Darkzones evenemang i maj

Samuel "Zyppe" Martinsson kommer under lördagen 7 maj 2016 att gästa Gummifabriken och hålla i en öppen föreläsning. Företaget skapades för att främja e-sport med inriktning på Counter-strike: Global Offensive, med detta menas att genom föreläsningar ge ökad kunskap om e-sport och dess storlek samt att lära ut effektiva träningsmetoder i CS:GO i alla dess former.

Föreläsningen under lördagen 7 maj kommer att innehålla (programmet i sin helhet kommer ut senare):

-E-sportens storlek

-Är ett datorspel bara ett datorspel?

-Hur CS hjälpt mig i livet med utbildning m.m

-Hur skins fungerar

-Hur man kan stötta sina barn inom E-sport

-Sätt gränser, spelandet får inte gå ut över andra saker


Företaget drivs av Samuel Martinsson som är en före detta professionell Counter-strike 1.6-spelare med meriter ifrån lag som H2k-gaming, Begrip-gaming, Rage-gaming, Lemondogs, Playzone. Samuel är upplärd av legenderna Christian ”vilden” Lidström, Mattias ”Snajdan” Andersen, Christer ”Fisker” Eriksson och Abdisamad ”SpawN” Mohamed. Med kunskapen från dessa legendarer så har Samuel kunnat vidareförmedla budskapet till sina dåvarande och idag världens bästa ingame-leaders Markus ”Pronax” Wallsten och Richard ”Xizt” Landström.

 

Samuel är även grundare tillsammans med Robert ”Rogga” Forsberg av talangskolan AWTR (A Walk To Remember) där massvis med talanger nått toppen, några exempel är Pronax, Xizt, moddii, BARBARR, FYRR73, wenton, hyvlarn.

 

Enligt statistik från hltv.org hade Samuel ranking 30 i världen med en rating på 1.13.

 

Samuel representerar BX3´s CS:GO-lag tillsammans med kalle, m1kkis, phinen och hk0n. BX3 är Norges största E-sport organisation och deras flaggskepp är CS:GO-laget.

 

Christian ”vilden” Lidström

”Zyppe var relativt okänd när jag spelade med honom första gången, men det stoppade mig inte ifrån att se hans enorma talang. Precis samma sak gällde när jag egentligen på egen hand plockade in allen i SK 2006 som också var en okänd spelare för de flesta när han joinade. Zyppe hade en unik förmåga att läsa spelet och mycket av det som gjorde att han imponerade på mig var det faktum att han var en utav de som tog CS in i en era där tempot växlades upp. Zyppe hade samma förmåga att läsa spelet, röra sig och agera som många av världens bästa spelare gjort under många år, men samtidigt hade en unik förmåga att göra allt detta på något kortare tid och således var en av de spelarna som enskilt bidrog till ett snabbare CS från 2009 och framåt.”, (Lidström, 2016).

 

www.zyppe.selänk till annan webbplats

Nyhetsarkivet

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.