VISA TOPPMENY

Vi välkomnar Sofie Svensson till Gummifabriken

Hej! Sofie Svensson heter jag och är nästa kommunikations- och marknadsansvarig på Gummifabriken. Ska bli så kul och spännande med alla nya möten och utmaningar som Gummifabriken kommer att ge. Vi ses i februari 2017.

Jag brinner för att jobba med företags marknadsföring, har jobbat med detta i några år på olika reklambyråer i Värnamo. Innan dess så pluggade jag på Tekniska Högskolan i Jönköping inom Grafisk Design och Webbutveckling.

 

Jag är just nu delägare på Boggi Reklambyrå i Värnamo men kommer att lägga all min tid och fokus på Gummifabrikens marknadsföring från och med den första februari 2017.

 

Vi ses i februari!

  

Sofie Svensson

Nyhetsarkivet

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.