VISA TOPPMENY

Hyresgäst - Skriva ut på Gummifabriken

Du måste vara ansluten till ett nätverk i Gummifabriken (gäller ej utskrift till gfutskrift@gmail.com)

Din dator måste vara kopplat till ett trådbundet eller trådlöst nätverk i Gummifabriken för att kunna skriva ut på skrivarna (Toshiba) på Gummifabriken. Observera att detta inte gäller om ni skickar pdf filer till gfutskrift@gmail.com


Få tillgång till användarnamn och lösenord till skrivarlösningen

Hyresgäster på Gummifabriken kan få användarnamn och lösenord av Anna Willstedt. Skicka ett mail till henne och uppge ditt för- och efternamn samt e-postadress (till din jobbmail).


Kortavläsare

Koppla ditt användarnamn och lösenord till ditt passerkort

  • Lägg ditt passerkort på kortavläsaren (se bild) på skrivaren (Toshiba).
  • Två fält för användarnamn och lösenord dyker upp i displayen på skrivaren. Markera de tomma raderna så dyker ett tangentbord upp på displayen så du kan mata in ditt användarnamn och lösenord (studenters användarnamn börjar alltid med "g-").


Om utskriftsaldo

Saldot för hyresgäster på Gummifabriken generar ett minussaldo per utskrift som i slutet av varje månad summeras och faktureras hyresgästen. Sedan nollställs saldot igen.


Skicka utskrifter till mailadressen: gfutskrift@gmail.com

Om du inte vill installera skrivarklienten eller använder en smartphone eller tablet så finns även funktionen att e-posta pdf-filer till e-postadressen: gfutskrift@gmail.com så hamnar de i skrivarkön (skrivare av märket Toshiba) på Gummifabriken. Det krävs dock att ni mailar till gfutskrift@gmail.com från samma e-postadress som ni uppgav när bad Anna Willstedt skapa användarnamn och lösenord till skrivarlösningen åt er.


Allmänt om skrivarlösningen

  • Du debiteras enbart per utskrift.
  • Skrivarlösningen fungerar på MS Windows och Mac OS X samt alla enheter som kan skicka e-post.
  • Du skriver ut till en skrivarkö, inte en enskild skrivare. Vilket betyder att du kan gå till vilken skrivare som helst i Gummifabriken (Toshiba) efter att du skrivit ut från din dator för för att få ut dina utskrifter.

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.